Welkom bij Het StrandHuis

Paviljoen aan het water vlakbij Groningen

Wat is er nu fijner dan de hele middag genieten van de zon, het water, een muziekje en gezelligheid op ons terras aan het water? Natuurlijk hoort daar ook bij een lekker drankje en hapje bij! Soms is er live muziek, en bouwen we een mooi feestje. Elke dag is anders bij Het StrandHuis! Een high tea of high wine is ook mogelijk, deze natuurlijk wel even vooraf reserveren!

Het Strandhuis

Kom lekker loungen bij ons op het terras of binnen om lekker te eten, drinken, feestvieren, spelletjes te spelen, luieren of juist actief bezig zijn.

En vergeet niet onze walk-in beer fridge te verkennen! Hier is het niet alleen koel, maar ook helemaal jouw domein. Stap binnen, laat je verwonderen door ons uitgebreide assortiment aan unieke biertjes en kies jouw favoriet om direct te pakken. Van klassieke pilseners tot ambachtelijke brouwsels, er is voor elk wat wils.

Bij Het StrandHuis Meerstad geloven we in verbondenheid met onze gemeenschap, en dat zie je terug in onze unieke aanpak. Onze locatie is modulair opgebouwd met bruikbare spullen uit de buurt, waardoor we niet alleen een plek creëren om te ontspannen en plezier te hebben, maar ook een platform bieden voor lokale betrokkenheid en duurzaamheid.

Van het hergebruiken van materialen tot het samenwerken met lokale leveranciers en ambachtslieden, elk aspect van Het StrandHuis Meerstad is doordrenkt van de rijke geschiedenis en het karakter van onze omgeving. Onze vloer is bijvoorbeeld een oude bowlingbaan uit Delfzijl.

Kom lekker genieten van de ongedwongen sfeer, met versbereide gerechten en de vriendelijke bediening en dat vlakbij Groningen!

Hi, dit is Ronald.

Sinds 2021 staat Ronald en zijn team klaar om je te ontvangen in Het StrandHuis. In de winter maanden is het knus binnen met de houtkachel. In de zomer is het shinen op het terras aan het Woldmeer

Kom langs en laat Ronald en zijn team je van harte welkom heten.

Het is bij ons gratis en ruim parkeren op enkele minuten van de stad Groningen.

Keuken

Van alle markten thuis. Het keukenteam staat voor u klaar, naast de Hollandse kaart serveren wij ook heerlijke italiaanse pizza's

Beach boys & girls

Bediening, bier mag je zelf pakken in walk in beer fridge

Bezorgers

Fiets komen ze alles brengen meerstad

Mis niets meer, let's stay connected!

 

Wil je niets missen over onze activiteiten? Volg ons dan op onze social media. Via deze kanalen houden we jullie graag op de hoogte over Het Strandhuis FacebookInstagram en LinkedIn.