StrandThuis thuisbezorg


vandaag GEOPEND(?)

Let op: Helaas zitten een aantal medewerkers thuis doordat hun familie in Quarantaine moet, (en zij dus ook). daardoor staan wij momenteel een beetje onderbezet. we doen ons uiterste best om de bestelling op tijd te bezorgen, lukt dit niet dan ons excuus hiervoor.

Omdat wij niet open mogen met het restaurant bezorgen en afhaal wij nu in Meerstad op DONDERDAG, vrijdag, zaterdag  en zondag  

Zin in onze heerlijke verse aardappelpatat (met schil), een bewuste snack of wellicht een daghap van het StrandHuis? Maar nu even in eigen huis of tuin in Meerstad? Wij bezorgen graag!

Ons bezorggebied is Meerstad.

Woont u buiten Meerstad maar wilt u dat wij een keer bij u de catering verzorgen, neem dan gerust van te voren contact met ons op voor de mogelijkheden.

Van Snackbar op wielen naar StrandThuisbezorg

Naast onze snacks ,burgers en pizza nieuw:

Thuis uiteten in de lock down.

Vanaf december serveren wij in de lock down verse maaltijden bij u thuis.
Helaas kunnen wij jullie niet in Het StrandHuis ‘aan bouw’ ontvangen voor diner. Daarom vindt de keukenbrigade het fantastisch om mooie dagverse maaltijden voor u te bereiden. wij bereiden smiddags een verse gezonde maaltijd en u schuift hem thuis nog even in de oven op uw gewenste moment.
Doordat u (minimaal) de dag voor uw bezorgdag bestelt, kunnen wij werken met verse ingredienten. We bezorgen de de maaltijden tussen 16:00 en 17:30.

U kunt kiezen of u het gerecht in een folie schaal of een glazen schaal (met statiegeld) wenst.

Zie voor de gerechten op de bezorgpagina bij maaltijd van de week.

NIEUW: PIZZA Salami !!!

Het ontstaan:
Sinds Pasen hebben wij in samenwerking met Snackbar van de Toekomst in Meerstad onze heerlijke verse patat voor jullie bereid en bewustere snacks in het assortiment. 

Vanaf heden gaan wij verder met een bezorg aanbod wat wij vinden passen bij Meerstad en bij Het StrandHuis. De snacks(frituur), burgers en saté hebben we in het assortiment. Sinds kort blinkt er een mooie pizza oven in de keuken en hebben wij een selectie van heerlijke goede pizza’s op de kaart.

Nieuw is de DAGVERSE BEZORGMAALTIJD, zie boven.

Houd onze site in de gaten voor nieuwe ontwikkelingen.

Door te klikken op de button komt u in het bestelplatform.

Openingstijden bezorgen en afhalen:

donderdag 17:00 – 19:30
Vrijdag 17:00 -19:30
Zaterdag  17:00 -19:30
Zondag  15:00 – 19:00

Kijk regelmatig op de site voor eventuele wijzigingen/uitbreidingen van de tijden en menukaart